Niet staan maar zitten

Prachtig zijn ze, maar niet loopbaar. Nee, het zijn 'zitschoenen' en elke vrouw heeft er minstens één paar van. Te mooi om te laten liggen, dus wat doe je dan? Kopen! Na de koop loop je ermee door je huis, wat al bijna niet gaat, en probeer je een stukje buiten te lopen. "Ja... Dat houd ik echt geen avond vol," denk je dan.

Maar daar is kerst! De beste tijd voor een hereniging met je zitschoenen. Zelf zijn we hier op de redactie dol op zitschoenen en hebben de pareltjes onder de zitschoenen voor je uitgezocht.

Gucci zitters

Gucci komt met een jaren '20 model

"Striped Pump Mary Jane"

Waarschijnlijk een van de paren waar je

wellicht nog wat beter op kan lopen, maar

met zijn 9,5 centimeter hak ook niet geschikt

voor een middagje shoppen

door de binnenstad van Utrecht.

Wat zijn ze leuk! Prachtig hoe Gucci deze twee klik-klakkers ontworpen heeft. Je moet wel even diep in je buidel tasten. Voor €790,- exclusief shipping zijn ze te bestellen bij Farfetch.

Shoe the Bear

Wat een geweldige naam! Eigenlijk zijn deze wel loopbaar. Ze lijken hoog, maar in wezen zijn ze 'slechts' 8,5 centimeters hoog.

Deze kerst zijn glitters helemaal hot dus laat je niet tegenhouden als je eksteroogjes krijgt.

Lekker over the top met de schoenen!

Prijs: €129,95

Verkrijgbaar bij Zalando

Ted Baker London

Ted heeft deze kerst ook extra goed zijn best gedaan om de vrouw over te halen deze schoenen te kopen. Gegarandeerd een stel zere voeten aan het einde van de avond! Maar dat is ook precies waarom we ze even met je delen. Deze high heels laten je 10 centimeter boven het maaiveld uitrijzen.

Ben je niet zo van de glitters? Ted heeft nog beter zijn best gedaan, je kan ze namelijk ook in 4 andere kleuren krijgen.

En wat betaal je voor deze kastvulling?

€194,95

Hier verkijgbaar

Koop ons!

Ze kosten bijna niks en dat is vaak ook de truc. Je denkt: "Ach, het is maar een klein bedrag en ze staan leuk bij dat jurkje." Ja, leuk staan ze zeker! Maar wat zul je een pijn hebben aan het einde van de avond. Toch, de schoonheid van deze 11,5 centimeter hoge hakken overwint het van de pijn. Bij ons liggen ze al in het winkelmandje...

Prijs : €39,95

Hier verkrijgbaar