De wereld van Jesse: "Vrouwen met unisex kleding, ik haat dat..."


Jesse, een echte man met een voorkeur voor een echte vrouw. Een volle vrouw. Jesse zelf houdt niet van schrijven zoals zoveel mannen dat niet doen. Daarom vragen we Jesse gewoon wat hij ergens van vindt.

Deze eerste editie vallen we met de deur in huis en vragen Jesse over 'vrouwelijkheid'.

“Mijn vriendin is vol en ik vind haar mooi. Ik vind haar buik niet zo mooi, maar dat compenseert ze weer met een mooie partij billen en borsten. Ik vind het mooi om te zien dat ze van mijn aandacht opvrolijkt. Als man vind ik het belangrijk dat een vrouw vrouwelijk is. Dat ze trots is op haar vrouwelijke lichaam en zich zo weet te dragen.

Mooie jurken die niet als een zak om haar heen zitten, of van die unisex broeken... Ik haat dat.

Vrouwen met niet-vrouwelijke kleding? Why bother... Ik bedoel, als ik een hetero ben dan word ik niet verliefd op een kerel. Als vrouwen nu gewoon mooie, vrouwelijke kleren dragen en mannen mannelijke, dan is er veel meer ruimte voor elkaar.

Ik vind het jammer dat vrouwen zichzelf en hun uiterlijk niet serieus nemen. Ze hebben geen idee hoeveel macht ze kunnen hebben!

Een vrouw met een mooi setje kleding aan kan het voor elkaar krijgen dat wat gasten haar net gekochte salontafel bij haar thuis op de plek zetten. Tegen mij zeggen ze gewoon: "Rij de auto maar even achterom, dan kan je hem zo achterin zetten.”

Ik maak geen grapje!

Ik stuur ook vaak mijn vriendin op pad als ik iets moet ophalen. Haar helpen ze eerder en beter. En ze draagt geen mannelijke kleding maar gaat met handtas en hakken de bouwmarkt in. Geloof me, ze doen alles voor haar. En er zijn legio dingen op te noemen waar mn vriendin meer voorrang in krijgt dan ik. Alleen om de handtas en de hakken.

Ik doe het zelf ook. Als ik een vrouw met sneakers, wijde trui, iPhone in de hand en zonnebril op bij mij in de werkplaats tegenkom dan denk ik: “Oh, jij wil alles zelf doen? Nou, hier! Heb je een slijptol”

Was ze hier nou binnengekomen met een mooi setje vrouwelijke kleding en een grote glimlach, dan help ik haar graag.

Wat ik ermee wil zeggen?

Jullie vrouwen moeten niet te veel hooi op je vork nemen... Doe eens een keer een paar mooie schoenen aan, een leuke jurk en gebruik je charmes wat meer. Geloof me, ik weet zeker dat je er een hele hoop mee zult winnen!

Kleding van Jesse is uitgezocht door:

Jas maat xl BLEND €129,95

Trui maat xxl TOM TAILOR €59,99

Broek maat 38-34 MARCO POLO €99,90