Adventskalenders

Masters of malt

Als je dacht dat adventskalenders alleen voor kinders en vrouwen zijn, heb je het mooi mis! De wereld verandert met je mee.

Masters of Malt adventskalender mag absoluut niet ontbreken aan de collectie van de whiskey drinker. Een mooi pallet van whiskeys over heel de wereld verzameld in één doos.

Er zit er zelfs eentje in van €600,- en je kan de doos ook krijgen in het rood en in andere samenstellingen.

Prijs: €170,57

Verkrijgbaar bij Masters of Malt

Lekker K;assiek

Neuhaus chocolade heeft een prachtige adventskalender met bonbons gemaakt. Echte Belgische chocolade bonbons om je vingers bij af te likken. Eigenlijk zouden ze een jaarkalender moeten uitgeven...

Prijs : €29,-

Verkrijgbaar bij Neuhaus

Elke dag bubbels!

Oh, wij houden zo van bubbels en daarom deze sprankelende adventskalender. Pipstop heeft zichzelf echt overtroffen met deze superschattige verzameling flesjes. In elk vakje zit een flesje van 200 milliliter cava, prosecco of champagne. Wijnkalender van de Aldi? Daar doen we niet aan... Een beetje flamboyante tante viert in adventstijd elke dag haar feestje met een lekker glaasje bubbels!

Prijs: €141,-

Verkrijgbaar bij Pipstop

Thee op z'n mooist

Fortnum and Mason heten ze en ze bestaan al sinds 1707. Dit is echt zo'n webshop waar je even voor moet gaan zitten. Ze hebben zulke prachtige spulletjes en daarom hier ook een adventskalender van dit prachtige merk.

Een theekalender. Deze prachtige houten box heeft 24 vakjes met 24 verschillende theesoorten. Zo zie je ze maar zelden...

Helaas voor ons is deze al ver uitverkocht, maar Fortnum heeft prachtige andere alternatieven op de site. Houd de site in de gaten, wellicht heb je geluk!

Prijs: €141,-

Verkrijgbaar bij Fortnum&Mason

Posh met Porsche

Het is bijna niet te geloven wat je allemaal kan kopen tegenwoordig. En aangezien deze eerste editie van Rubens een flamboyante is, laten we je ook even meegenieten van de duurste adventskalender ooit gemaakt.

Deze is van Porsche en bevat 24 cadeaus, waaronder een custom made jacht van €300.000,-, een nieuwe keuken, een gouden zonnebril en een paar sneakers.

Oh ja, en twee bewakers 24/7.

Prijs: €1.000.000,-

Elke dag een klusje

Het gereedschapsmerk Wera komt dit jaar met de adventskalender voor de gereedschapsliefhebber. Geen cadeau voor doetjes!

Wera is één van de betere gereedschapmerken en staat vooral bekend om zijn bitsetjes. Mocht je dit voor je man kopen, dan val je extra in de smaak door je uitmuntende kennis van tools.

Prijs: €47,50

Verkrijgbaar bij Wera

Winter koning

Maak de aftelling wat gezonder!

Geen gewone groentes hier, maar handgemaakte chocolaatjes in de vorm van spruitjes.

De Schijf van Vijf volgens de kerstman. Geen schuldgevoel meer, maar elke dag een goed begin van de dag.

Prijs €31,96

Verkrijgbaar bij Enjoy Media