MIND

December 14, 2017

Aileen Out van Prettybusiness schrijft elke editie van Rubens een blog waarin ze haar kennis en ervaring deelt op het gebied van zakelijke mode, bekeken vanuit een plussize bril.

Ik kan mij nog goed herinneren dat ik voor het eerst kennis maakte met mijn jaargenoten op...

December 7, 2017

 Andries. Een man van 40 en leeft zijn hele huwelijksleven in de schaduw van een slanke vrouw. Andries heeft een groot geheim wat hij niet kan en wil delen. Hij houdt van volle vrouwen, maar niemand mag het weten... Lees elke RUBENS editie mee in de verhalen van Andrie...

November 3, 2017

Ze wint er geen doekjes om op haar blog. De plus-size fashionista Marie Miggles uit de UK was al 5 maanden zwanger toen ze ontdekte dat ze moeder zou worden van een meisje. Het is voor een volle vrouw niet altijd even eenvoudig om zwanger te raken, laat staan om naar j...

October 31, 2017

De Birkin bag... Kwijlend staren naar een plaatje is waarschijnlijk voor een groot deel van ons het dichtstbij dat we ooit bij zo'n prachtige tas zullen komen.

Waarschijnlijk heeft Hermès dit gehoord, want sinds begin oktober hebben ze een epic geurtje op de markt gebra...

October 27, 2017

In deze eerste anoniem vertelt 'Julia' over haar baas. Julia heeft een goedbetaalde baan als taxateur van antiek. Ze werkt inmiddels zo'n 5 jaar voor haar baas. De laatste paar jaren merkt ze dat haar baas een bepaalde voorkeur heeft voor volle vrouwen.

Het is...

April 4, 2016

Louise, blogger, 38 jaar en volle vrouw met man en kind. In 'Louise vertelt praat ze over de dingen die ze meemaakt in haar leven. Van oud verdriet tot nieuwe blije inzichten.  Zelf heeft Louise een blog:

"Mooie grote vrouwen".

"Kerst is voor mij altijd een bijzonde...

Please reload

THIS WEEK TOP POSTS

December 14, 2017

Please reload

CATEGORIES

Please reload

TAGS

Please reload

©RUBENS magazine 2017 created by Rubensdating

  • Black Facebook Icon